Bestelling en levering

Het gedachtegoed van eenhoorn-winkel is dat wij leuke kwaliteitsproducten beschikbaar willen maken voor iedereen in Nederland, zonder daarbij veel geld te hoeven betalen. Alle eenhoorn producten op deze webwinkel zijn getest en beoordeeld. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar u toesturen kunnen wij u een lage prijs bieden zonder dat dit ten koste gaat van service en kwaliteit. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 9-13 werkdagen. (Let op: de levertijd in België is gemiddeld 16-28 dagen). Het kan voorkomen dat je de bestelling(en) in meerdere zendingen binnen krijgt.

Wij bieden u bij eenhoorn-winkel volledige recht van retour tot 28 dagen na ontvangst. Zie onze garantie pagina. Daarbij zijn wij aangesloten wij Webwinkelkeur.

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten binnen Nederland volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig. Voor bestellingen buiten Nederland, zoals bijvoorbeeld België rekenen wij €6,95 per product aan verzendkosten.

Gratis artikelen

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6,95 verzendkosten. De levertijd van gratis artikelen kan 2 tot 4 weken duren.

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.