Veelgestelde Vragen

Heeft u onze veelgestelde vragen al gelezen? Misschien staat hier wel het antwoord op uw vraag.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland nemen wij voor eigen rekening.* Voor alle verzendingen buiten Nederland, bijvoorbeeld België rekenen wij €6,95 per product. *Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten enigszins te dekken rekenen wij hiervoor €6,95 aan verzendkosten.
Wat bedoelen jullie met €1 doneren aan Make-A-Wish?
Eenhoorn-winkel wil bijdragen aan het welzijn van kinderen. Daarom doneren wij per besteld product €1,- aan Make-A-Wish. Één keer per maand storten wij het verzamelde bedrag naar Make-A-Wish. Wij vermelden de donaties allemaal op onze website. De eerste donatie zal in November 2019 uitgevoerd worden.
Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?
Wij accepteren momenteel iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Klarna en PayPal. Daarnaast bieden wij Sofort aan voor onze Duitse klanten en Mr Cash / Bancontact voor België.
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
De gemiddelde levertijd bedraagt 9 -13 dagen. (Let op: de levertijd in België is gemiddeld 16-28 dagen)

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Hoe veilig is het winkelen op Eenhoorn-winkel.nl?
Eenhoorn-winkel.nl neemt veiligheid zeer serieus. Al uw gegevens worden beveiligd in onze database opgeslagen.
Wat gebeurt er wanneer ik betaald heb?
Wanneer u de bestelling heeft afgerond en betaald, gaan wij aan de slag om uw bestelling klaar te maken. Op het moment dat de bestelling gereed is bieden wij deze aan onze pakketdienst en wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd.
Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?
Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om de goederen retour te sturen. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. Kijk hier voor meer informatie: Retourneren & Ruilen
Waar kan ik terecht met vragen over Garantie en/of Klachten?
U kunt altijd contact met ons opnemen indien u een klacht heeft. Kijk voor meer informatie op: Garantie & Klachten

Neem contact met ons op

Gecab
Aalsburg 1807 6602VH Wijchen
Tel: 085 130 75 48 (bereikbaar tussen 13:00 – 17:00)
info@eenhoorn-winkel.nl
KVK: 56790007
BTW: NL001885953B41