Wie zijn wij?

Eenhoorn-winkel is een winkel die zich volledig richt op producten die te maken hebben met eenhoorns. Maar wij willen het anders doen. Eenhoorn-winkel wil bijdragen aan het welzijn van zieke kinderen. Daarom doneren wij per besteld product €1,- aan Make-A-Wish. Één keer per maand storten wij het verzamelde bedrag naar Make-A-Wish. Wij vermelden de donaties op onze website. De eerste donatie zal in November 2019 uitgevoerd worden.

Wij staan daarnaast voor onze producten en de kwaliteit van deze producten. Wij bieden u een klantenservice zonder gedoe en u kunt altijd uw bestelling retourneren. Wij zijn bereikbaar via telefoon, email en social media. Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.

Eenhoorn-winkel, is onderdeel van Gecab. Gecab is een bedrijf wat zich richt op het maken van andere webwinkels. Niet webwinkels die er anders uitzien, of waar u andere producten kan kopen, maar webwinkels met producten voor iedereen, of soms voor iemand heel specifiek. Daarnaast streven wij ernaar om bij elk merk wat wij voeren iets terug te doen voor de maatschappij. Zo doneren wij bij Bijtketting-winkel aan het AutismeFonds en doneren wij bij Eenhoorn-winkel.nl aan Make-A-Wish.