Retourneren & Ruilen

Bij Eenhoorn-winkel is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling.  We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@eenhoorn-winkel.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Eenhoorn-winkel
Aalsburg 1807
6602VH Wijchen

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd. De verzendkosten die u maakt voor het retourneren van een product worden niet aan u gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Eenhoorn-winkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@eenhoorn-winkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is kunnen niet worden geretourneerd. De producten kunnen alleen worden geretourneerd indien de verzegeling intact is. Na het verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht te vervallen.